Individuele Coaching Relatie Coaching


Coaching

Tijd voor zelfreflectie
Je wilt je verder ontwikkelen en hebt behoefte aan nieuwe inzichten en aan bewustwording op een diepere laag van jezelf. Door bij je gedrag en gevoelens stil te staan en hierop te reflecteren vergroot je je zelfkennis en mogelijkheid tot verdere groei.
Ook als je in een grote verandering zit zoals bijvoorbeeld een nieuwe functie, ontslag, of de balans dreigt kwijtraak te raken tussen werk en prive, dan kunnen enkele coachingsgesprekken je weer op het goede spoor helpen.

Individuele coaching
Coachingsgesprekken zijn bestemd voor mensen met een vraag over hun persoonlijke of professionele ontwikkeling en daarbij behoefte hebben aan iemand die luistert, een spiegel voorhoudt en concrete handvatten geeft. Een coachingstraject kan zijn gericht op het vergroten van persoonlijke effectiviteit, sociale of communicatieve vaardigheden of inzicht in je drijfveren en persoonlijkheid. Een coachingstraject is doorgaans kortlopend. Als het gaat om diepgaande belemmerende patronen of overtuigingen dan is langere begeleiding, meestal in de vorm van therapie de aangewezen weg.

Werkwijze
Tijdens een coachingstraject wordt gebruik gemaakt van inzichtgevende gesprekken, en al naar gelang je vragen en situatie met methoden als karakteranalyse, psychodrama, NLP, gestalt en adem-en lichaamsgerichte oefeningen. Mijn stijl van werken kenmerkt zich door professionaliteit, goed tot de essentie kunnen komen, betrouwbaar en respectvol.


Terug naar homepagina

Lichaamsgerichte Therapie, Coaching & Training Jeanette Hollenberg,
Haarlem en Heemstede, 023-5472025